Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Interaktív szakmabemutatót tartottak Berettyóújfaluban

A pályaválasztás előtt álló fiatalokat a sportcsarnokban várták.

Október 16-án rendezte meg a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a “SzakmaTúra – Centrumban a Jövő(d)!” pályaválasztási kiállítás és interaktív szakmabemutató napját. Az esemény célja az volt, hogy a BSZC irányítása alá tartozó iskolák működésébe betekintést nyerjenek a vármegye településeiről érkező általános iskolás 7. és 8. osztályos tanulók, és bővebb információt kapjanak a szakképző iskolai, technikumi, illetve gimnáziumi osztályokkal kapcsolatban. 

A rendezvény megnyitóján Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke is köszöntötte az érdeklődőket. Egyebek mellett a szakképzés által biztosított minőségi oktatásra hívta fel a diákok figyelmét, valamint hangsúlyozta, amellett, hogy ösztöndíjat biztosít a tanulóknak, rengeteg alapszakmára ad képzettséget, mely stabil jövőt garantál. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: