Három nap a bor és a gasztronómia jegyében Hajdúszoboszlón
A programok sok látogatót vonzottak.
Hajdúszoboszlón három napon át várták a látogatókat a Bor- és Gasztrofesztivál programjai. Az esemény idei különleges vendége Tokaj városa és a Tokaji Borvidék volt, melyek bemutatkozása nagy érdeklődés mellett zajlott.
A fesztivál egyik kiemelt momentuma a VinAqua Fröccs Ceremónia volt, amely a hajdúszoboszlói gyógyvíz és a tokaji bor különleges ötvözetét mutatta be.
A rendezvényen számos borász és vendéglátóhely képviseltette magát, akik hozzájárultak a fesztivál sikeréhez. A szervezők célja az volt, hogy a gasztronómiai élmények mellett a térség borászati hagyományait is megismertessék a közönséggel.
A fesztiválra Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének elnöke is kilátogatott, aki személyesen is találkozhatott a borászokkal, vendéglátókkal és a fesztiválozókkal.







