Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kitörési lehetőség a Hajdú-Bihar megyében működő kis-és középvállalkozásoknak

A megyei vállalkozások versenyképességének és piacra jutási esélyének növelésében, a térségben működő önkormányzatok, valamint kis-és középvállalkozások fejlődésének, megerősödésének közös támogatásában kíván a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és az OTP Bank Nyrt. a jövőben együttműködni. Cél továbbá, az Európai Uniós fejlesztési források az eddigieknél szélesebb körű és hatékonyabb felhasználása is. 
Az együttműködés keretén belül az OTP Bank vállalja, hogy a Hajdú-Bihar megyében EU támogatással megvalósuló fejlesztésekhez 2014 – 2020 között meghatározott feltételek mellett hitelforrást biztosít azon vállalkozások és települési önkormányzatok számára, amelyeknek az elnyert EU támogatással megvalósuló fejlesztésekhez sajáterő pótló hitelre, vagy támogatásmegelőlegező hitelre, illetve az elnyert támogatáshoz kapcsolódóan egyéb beruházási és/vagy forgóeszköz finanszírozási hitekre van szükségük.
A megállapodás keretében a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat vállalja, hogy szakmai és közreműködői támogatást nyújt az OTP Bank részére a közösen elfogadott programokhoz, rendezvényekhez, így biztosítva kommunikációs felületeket az OTP Bank, valamint a kis-és középvállalkozások számára.
hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Önkormányzat
Megosztás: