Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tájékoztató a TOP pályázatokhoz kapcsolódóan

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat 2015. szeptember 14-én tájékoztató napot tartott az önkormányzatok számára a 2014-2020 között a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programhoz kapcsolódó, hamarosan megjelenő pályázati felhívásairól. Az elhangzott előadás anyaga ITT található, alul a csatolt dokumentumban!

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat az elmúlt 3-4 év során jelentős feladatot kapott a területfejlesztés kapcsán. A településekkel elindult egy együttműködés, melynek keretében minden szereplő megfogalmazta azon fejlesztéseket, melyek hatékonyan szolgálják a települések fejlődését.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat amellett, hogy koordinálta ezt a folyamatot, folyamatos kapcsolatot tartott a Nemzetgazdasági Minisztériummal, irányító hatóságokkal, hogy az alulról jövő elképzelések megfelelően tükröződjenek az operatív programokban, fejlesztési dokumentumokban, felhívásokban.

A települési projektek gyűjtése ezzel lezárult, azonban most, hogy a felhívások tartalma, megjelenítésének üteme, a rendelkezésre álló forrás nagyjából véglegesítésre kerültek, eljött az idő, hogy a tervezett elképzelések, projektek alapos megtervezése, előkészítése, majd megvalósítása is elinduljon.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat ehhez a feladathoz egy igen komoly szakértői bázissal rendelkezik, akiknek együttműködésével a zökkenőmentes lebonyolítás, a projektek előkészítése és megvalósítása megtörténhet.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: