Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A haza és értékeink védelme

Európa történelmének jelenlegi nagy válságáról beszélt Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke sajtótájékoztatóján, valamint arról, hogy a bevándorlás és a terrorizmus térnyerése összefügg egymással. Tasi Sándor kiállt a magyar állam menekültpolitikája mellett, kihangsúlyozva, hogy az együttérzés megvan a menekültek irányában, ám az Európai Unió megengedő politikája megbukott, s azok, akik nemrég még erős kritikával illették Magyarország bevándorlást megállító törekvéseit, most ugyanúgy egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlnak saját határaik védelmében.

Tasi Sándor szerint „gyermekeink, unokáink élete a tét”, ugyanakkor a megyei alelnök úgy érzi, hogy egyes pártok „politikai haszonszerzésre használják a rendkívüli helyzetet”, azt pedig felháborítónak titulálta, hogy újabb feljelentésekre készülnek, az Európai Unió bizottságainál bosszúhadjáratot indítanak, különböző eljárásokkal fenyegetik hazánkat.

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke kijelentette: „akik betondarabokkal, botokkal felfegyverkezve támadják Magyarországot, a magyar rendőröket, azok nem menekültek”.

Egyúttal kifejezte elismerését „a magyar rendőröknek, a magyar honvédségnek, civileknek, karitatív szervezeteknek”, s a bevándorlás hatásait leginkább elszenvedő térség lakosságának is, akik szerinte nyugodtan tudtak cselekedni ilyen körülmények között is.

Végül bizakodva jelentette ki Tasi Sándor, hogy továbbra is számít ezekre az emberekre, akik megvédik megteremtett értékeinket az idegenekkel szemben, egyúttal nem támogatja a más kultúrával élők tömeges beözönlését Magyarországra.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: