Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hajdú-Bihar megye a brüsszeli Open Days-en

2015. október 12-15. között kerül megrendezésre Brüsszelben a 13. „Régiók és városok európai hete – OPEN DAYS 2015” című rendezvény, melyen a regionális és helyi fejlesztéshez kapcsolódó mintegy 100 workshop, valamint hálózatépítő programok, illetve különböző kiállítások kerülnek megrendezésre. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is képviselteti magát a rendezvényen előadóként és résztvevőként több workshopon, valamint kiállítóként.

Az esemény érdekessége, hogy Hajdú-Bihar megye Békés és Pest megyével, valamint a romániai Hargitával közösen szervezte az egyik workshopot, amelyre október 14-én kerül sor. Ezen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke a „Hajdú-Bihar megyei kis- és középvállalkozások uniós projekteken keresztül történő fejlesztése az előző és a jelenlegi programozási időszakban” témában tart előadást, míg Ibrányi András, a Fejlesztési, Tervezési és Stratégiai osztály vezetője október 13-án fog előadást tartani „Új szolgáltatások a gazdasági fejlődésben” címmel.



hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: