Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Díjak az Európai Mobilitási Hét legjobb szervezőinek

Hajdúsámson is elismerésben részesült, az oklevelet Tarné Hajdú Judit – a szeptember 22-én megtartott autómentes nap szervezője – és Dandé Lászlóné, Hajdúsámson alpolgármestere vette át, amelyet a folyamatos és állhatatos munkáért, valamint az autómentes nap megrendezéséért kaptak.

Több mint 40 szervező vehetett át elismeréseket a 2015. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap záró konferenciáján 2016. január 6-án, Budapesten. Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár az eredményeket összegző rendezvényen elmondta: „a fejlesztési tárca eredetileg 40 millió forintos keretösszeget különített el az eseménysorozat kapcsán benyújtott egyedi támogatásokhoz. A fokozott érdeklődés miatt azonban végül több mint 54 millió forint támogatást ítéltek oda összesen 160 önkormányzat számára.”

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: