Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hatékonyabb működést várnak a költségvetés módosított elosztásától

A pénzügyi kérdéseket megvitatták a képviselők, majd a kérdéses részleteket tisztázva egységes álláspontra jutottak, aminek eredményeképpen határozat született arról, hogy a Bernáth Bálint elnök vezette Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat 2016. évi költségvetésében átcsoportosítsák a keretösszeget, így téve hatékonyabbá a rendelkezésükre álló pénzforrás felhasználását.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzattal való együttműködésre is igennel szavaztak a cigány területi nemzetiségi képviselők, amit szokás szerint minden esztendőben újra tárgyalnak az év elején.

A nemzetiségi közgyűlésen felvetettek olyan, a cigányság még egységesebbé tételét szolgáló programjavaslatokat is, amelyekre viszont nem a saját költségvetésükből jutna, hanem pályázatok útján hívnának le pénzt. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: