Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Együtt a látogatószám növelése érdekében

39. alkalommal nyitotta meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás. 2016. március 3-6. között Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat folytatva a 2015-ben elindított kezdeményezést, idén is a településekkel közösen mutatkozik be. Megyénk négy standdal, négy településsel – Hajdúhadházzal, Hajdúnánással, Hajdúböszörménnyel és Berettyóújfaluval – együtt jelent meg a kiállításon. Bulcsu László, a megyei önkormányzat alelnöke a kiállítás nyitónapján elmondta: „Hajdúhadház a tavalyi évben is kiállított a vásáron, és komoly eredményt értünk el a közös megjelenéssel. Hajdúnánás és Hajdúböszörmény szintén jelezték már 2015-ben, hogy szeretnének közösen bemutatkozni a megyei önkormányzattal. Berettyóújfalu is éppen most indít el egy olyan átfogó turisztikai koncepciót, amelyben a fejlesztési elképzeléseit megvalósíthatja. Így eldöntöttük, hogy az idei évben ez a négy település képviseli Hajdú-Bihar megyét a kiállításon az önkormányzat szervezésében. A vásár után értékeljük majd a befektetett munkát, és ha arra az eredményre jutunk, hogy koncepcióink, eredményeink beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, elképzelhető, hogy jövőre egy szélesebb körrel, egy még erőteljesebb Hajdú-Bihar megyei turisztikai megjelenést fogunk prezentálni. Célunk az, hogy minél többen megismerjék a megyénket, minél többen vegyenek részt a programjainkon. Ebben segít a megyei önkormányzat új kiadványa, amely tartalmazza az idei év legfontosabb megyei eseményeit, rendezvényeit, amelyekre mindenkit várunk sok szeretettel”. További fotók az eseményről a HBMÖ Facebook oldalán tekinthetők meg.


Az Utazás kiállításon bemutatkozó megyei települések egyébként a helyi értékeikkel, termékeikkel érkeztek a vásárra, így a látogatók nemcsak megismerhetik, de meg is kóstolhatják többek a Hadháztáji termékeket, a Nánási Portékákat, sőt a legfinomabb Berettyóújfalui mézet is.

Az idei Utazás kiállítás, akárcsak a korábbi években, most is több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, látványos programokkal várja a látogatókat. Színesíti az idei rendezvényt a Karaván Szalon, a Teszt&Go és a Bringaexpo is. 2016-ban összesen 28 ország 350 kiállítója mutatkozik be, az esemény belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége Brazília, míg külföldi szakmai díszvendége Kína. Brazília megjelenése a 2016. évi karneválhoz és az olimpiához kapcsolódik.


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények

Megosztás: