Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Értékek, Campus Fesztivál, Hajdú-Bihar

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat a térség fejlesztési projektjei mellett a települések népszerűsítésében is részt vesz. A különböző megyei programok a www.hbmo.hu honlap eseménynaptárában találhatók, emellett a megyei önkormányzat megragad minden alkalmat, amikor közösségi eseményeken, tömegeket megmozgató rendezvényeken ismertethet meg jobban minden érdeklődőt Hajdú-Bihar nevezetességeivel, kiemelt értékeivel.

A Campus Fesztivál 2016-os forgatagában is megtalálható volt a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat sátra, ahol a Hajdúság, vagy éppen a bihari és a sárréti területek jellegzetességeivel kapcsolatos tesztet tölthetett ki a tudását próbára tevő vendég. Óránként értékes, érdekes ajándékokat sorsoltunk ki a résztvevők között, de arra is ügyelt a fesztiválon dolgozó fiatal csapatunk, hogy üres kézzel senki se távozzon.

Csütörtökön, pénteken és szombaton találkozhattak velünk a Campus 2016-on a Civil Falu érdekességei között bolyongók. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Fejlesztési, Tervezési és Stratégiai Osztályának munkatársai és vezetője mellett a megyei jegyző is segédkezett a díjátadásoknál.

Különleges ízvilágú mézekkel, gyógyhatású természetes készítményekkel, Hajdú-Bihar megye nevezetes fürdőhelyeire, múzeumaiba páros belépőkkel, egyszerű, de praktikus használati tárgyakkal gazdagodhattak a kvíz kitöltői.

Jövőre is ott leszünk a jubileumi 10. Campus Fesztiválon!

















hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: