Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A néptáncé volt a főszerep Berettyóújfaluban

A II. Berettyó Nemzetközi Néptánc Fesztivál idei fővédnöke, a köszöntőt is mondó Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke, védnökei pedig Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere és Vitányi István, a térség országgyűlési képviselője voltak.

Az augusztus 17-21. között nagy érdeklődés mellett megrendezett versenyen a táncosok fergeteges hangulatot teremtettek a Kabos Endre Városi Sportcsarnok falai között. Különlegességként a Bajnóca Néptánc Együttes a megszokott magas színvonalon mutatta be produkcióját, de mellettük más illusztris vendégeket is köszönthettek az egybegyűltek.

Olaszországból, Bosznia-Hercegovinából, Szenegálból, Törökországból, Izraelből is érkeztek fellépők a 18-án megrendezett gálaestre, valamint a 19-ei utcai parádéra. Helyi csoportok is felléptek.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata, a Berettyó Kulturális Központ, valamint a Bajnóca Néptánc Egyesület voltak a program főszervezői.






hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: