Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Magyar értékeink vetélkedőhöz kötődő rádiós nyereményjáték

“Értékeink vetélkedő Hajdú-Bihar megyében” elnevezéssel térségi döntőket rendez a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat 2017. február 21-én általános iskolás, 22-én pedig középiskolás csapatok számára a debreceni Megyeháza Árpád termében.

A négyfős csapatok már túl vannak az első körös írásos teszteken, így kialakult a két korosztály megyei döntőinek mezőnye. Az első négy helyezett értékes jutalomban részesül, a legjobb Hajdú-Bihar megyei általános iskolás és középiskolás csapat pedig bejut az országos döntőbe, ahol megyénket képviselheti.

Ehhez kapcsolódóan a Best FM Rádióban február 14-20. között egyes időszakokban értékes, kétszemélyes mozijegyekért és fürdőbelépőkért játszhatnak a vállalkozókedvű hallgatók, akik úgy érzik, hogy jártasak a Hungarikumok Gyűjteményében. Súgunk egy kicsit: IDE KATTINTVA lehet informálódni hazánk szellemi és kézzel fogható értékeiről!

A hungarikumokkal kapcsolatos kérdések nemcsak megtornáztatják az agyat, de érdekes ismeretekkel is szolgálnak bárki számára. A rádióban elmondják majd mely telefonszámra várnak sms-t a remélhetőleg helyes válasszal!

A Best Fm Rádió játékos bejelentkezései:

Február 14. kedd – 15.00-17.00
Február 15. szerda – 9.00-10.00
Február 16. csütörtök – 11.00-13.00
Február 17. péntek – 9.00-10.00
Február 20. hétfő – 15.00-17.00

Az interneten is elérhető a Best FM: KATT IDE!

Hallgasd a rádiót és légy tájékozott nemcsak Hajdú-Bihar megye, de Magyarország hungarikumaival kapcsolatban is!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: