Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Állami kitüntetést kapott Tóthné Bobonka Magdolna

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, március 15., nemzeti ünnepünk alkalmából 2017. március 14-én adta át a Földművelésügyi Minisztérium elismeréseit Budapesten, a minisztérium dísztermében. A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést 6 személy kapta meg idén, közöttük Tóthné Bobonka Magdolna önkormányzati referens, aki 1998 tavaszától a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat munkatársa, és aki emellett a Hajdú-Bihar Megyei Értéktár Bizottság referenseként is sok éve végzi nélkülözhetetlen munkáját.

A kitüntetés indoklásában szerepel, hogy Tóthné Bobonka Magdolna a nemzeti értékek gyűjtését és népszerűsítését végző bizottságban való lelkiismeretes munkája révén részesült ebben a rangos állami elismerésben.

A megyei értékekkel kapcsolatos tevékenysége során nemcsak az adminisztrációt végzi Magdika, de nagy szakértelemmel rendszerezi, értékeli és a bizottság felé továbbítja a beérkező szépszámú javaslatot, valamint a kapcsolódó események esetében kiváló szervező munkát folytat, legyen szó kiállításról vagy a magyar értékekkel kapcsolatos vetélkedőről. A friss kitüntetett  a megyei önkormányzat és az értéktár napi működésében fontos aktív szereplő, akinek a munkája a hivatása.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: