Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Online piac nyílt Hajdúnánáson

A kor követelményeihez igazodva indították el azt a webes felületet a Nánási Portékák számára, ahol anélkül válogathat a vendég a kínálatban, illetve úgy is vásárolhat, hogy nem lép ki az utcára, csak leül a számítógépe elé, illetve fogja az okostelefonját, és csatlakozik a világhálóhoz.

A nanasiportekapiac.hu oldalon barangolva étel-ital, ruhanemű, használati és ajándéktárgyak találhatók. A menüsor nézegetése alapján pedig érzékelhető, hogy bővülés várható a palettán hamarosan.

A helyi kézművestermékeket tehát Hajdúnánáson nemcsak a hagyományos, de az online piacra is kiviszik a termelők, ahova ugyanolyan szívélyességgel várják érdeklődő látogatóikat, mint a vásárcsarnok standjai mögött.

A Nánási Portéka a helyi őstermelőket fogja össze egy egységes márka alatt, védjegyoltalmat biztosítva számukra. Jelenleg több mint negyvenen állítanak elő Nánási Portéka termékeket jól ellenőrzött és biztonságos körülmények között az otthonukban, akik közül többen most arra vállalkoztak, hogy a helyi piac mellett itt is elérhetővé teszik az otthon ízeit idéző finomságait.

A rendelés során szerdánként van a határidő, és azon a héten pénteken a vásárlók már fogyaszthatják, használhatják, csodálhatják a Nánási Portéka Piacról beszerzett termékeket – ingyenes házhoz szállítás mellett, egyelőre Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház és Debrecen területén.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: