Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Révbe ért a tiszacsegei komp

A 2017 elején a rohanó jégtáblák által elsodort tiszacsegei komp áprilistól újra üzemel. A felújított révet azonban ünnepélyes keretek között hétvégén, április 22-én adták át. Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is részt vett ezen az örömteli eseményen, akárcsak Bodó Sándor, a térség országgyűlési képviselője.

Az ünnepségen Szilágyi Sándor, Tiszacsege polgármestere beszámolt arról, hogy milyen sokrétű összefogás segítette a javítási munkálatokat, amelyek mintegy 16 millió forintba kerültek. A forrást több helyről teremtették elő: a Belügyminisztérium VIS major keretéből, valamint önerőből, illetve biztosítása is volt a kompnak.

Kiszl Károly, a Révhajósok Országos Szövetségének alelnöke, valamint Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) igazgatója ugyancsak részt vett az átadáson.

További KÉPEK IDE kattintva! (Fotók: Bohács János)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: