Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A tánc mindenek felett

Debrecenben, a Kölcsey Központban rendezték május 14-én a latin és standard táncok Európa-bajnokságát, illetve kupáját, amelynek megszervezésében megyénk büszkesége, a Valcer Táncstúdió remekelt. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is támogatta a rangos esemény létrejöttét.

Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke részt vett a látványos vasárnapi programon, díjat is adott át az este folyamán.

A magyar párosok produkciói közül kiemelkedett a Valcer két kiválósága, vagyis Süttő Roland és Tombácz Anikó, akik 4. helyen végeztek a rangos mezőnyben a latin táncok során (felkészítőjük Bíró Csaba). Mellettük egy szentesi páros (László Csaba-Pali Viktória) dobogóra állhatott fel a standard kategóriában.

Az egész napos kontinensbajnokság és kupa közben kerekesszékes táncosok is bemutatták produkciójukat, hatalmas közönségsikert aratva, egyúttal jelezve, hogy a parkett művészei lehetnek azok is, akik valamilyen okból mozgásukban korlátozottak.

A honlap képei (fotós: Koppányi Szabolcs) rákattintva nagyíthatók.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!











hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: