Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Különdíjat ért az adózási témában beadott legjobb dolgozat

Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek közül Debrecenben tartották a döntőjét a közvetlenül a Nemzetgazdasági Minisztérium által rendezett pénzügyi megmérettetésnek. A fennállása 160. évfordulóját ünneplő Debreceni Szakképző Centrum Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziuma adott otthont az eseménynek április közepén, ahol később – a most pénteki ballagáshoz kötődően – az egyik különdíjasnak a megyei önkormányzat is elismerést nyújtott át.

Az OSZTV döntője 2 szakmacsoportot érintett: pénzügyi-számviteli ügyintéző, valamint vállalkozási és bérügyintéző szakmacsoport.

Országosan 492 jelöltből 70 jutott a döntőbe, ahol csak az első 7 helyezettet díjazták. A Hajdú-Bihar megyei versenyzők közül a Bethlenből három, a BSZC hajdúszoboszlói Közgazdasági Szakgimnáziumából egy döntős volt.

A legjobb eredményt, az adózási feladatokban legjobb dolgozatot írt Mandula Edinát (hat tanár készítette fel az iskolából) a zsűri különdíjjal és emlékplakettel jutalmazta, amelyet az Nemzetgazdasági Minisztérium dísztermében vehetett át, egyúttal a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is értékes könyvutalvánnyal ismerte el felkészültségét a fiatal diáknak.Kraszitsné dr. Czár Eszter, a megyei önkormányzat aljegyzője személyesen gratulált a ballagáson Mandula Edinának.

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: