Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A rendvédelem családi napja csakis róluk szólt

A Magyar Rendvédelmi Kar Debrecenben az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum területén rendezte meg III. Rendvédelmi Családi Napját 2017. június 10-én. Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett az eseményen.

Komolay Szabolcs, Debrecen alpolgármestere megnyitójában arról beszélt, hogy általában csak vész esetén gondolunk a rendvédelem tagjaira, így nagyon megérdemlik, hogy egy-egy ilyen családi nap csak róluk szóljon, kikapcsolódhassanak.

Dobson Tibor tü. dandártábornok is üdvözölte a rendvédelem vendégeit, jó szórakozást kívánva nekik.

Volt is miből választani, hiszen a Hajdú Rendészeti Sportegyesület (HRSE) által szervezett eseményen a falmászástól a különböző fegyverek, gépjárművek kipróbálásán át a kisebbek rajzolhattak, játékokban vehettek részt, a nagyobbak mozoghattak, megnézhették az érdekes eszközöket, a felnőttek pedig felmérhették erejüket, kitartásukat a különösen nehéz akadálypályán. A tűzoltóság egy speciális alagúttal is felvonult, amelybe egészségre nem káros füstöt fújtak, majd a vállalkozó kedvűek végigmenve rajta megtapasztalhatták, hogy mennyit látnak olykor a lánglovagok munkájuk során egy zárt térben. Eláruljuk: szinte semmit (ahogy galériánk képei is tanúsítják).

Az egész napos rendezvénynek nagy sikere volt (a fejek felett járőröző dróntól kezdve Széll Gábor Wing-Tsun mester és csapata bemutatójáig), amelyet egyébként külső helyszíneken kísérőprogramok tettek teljessé a Magyar Rendvédelmi Karhoz tartozó szervezetek dolgozói és családjaik számára.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA! (Fotó: Koppányi Szabolcs)











hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: