Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bihari ízek és lovastalálkozó Komádiban

A XIII. Hagyományőrző Lovasnap és Bihari Ízek Találkozója során megtelt a Komádi Lovaspálya, ahol egymással és a zsűri kegyeiért versengtek a különböző fogatok, valamint egyéni indulók. A Berettyóújfalui járáshoz tartozó település polgármestere, Tóth Ferenc és több illusztris személyiség mellett a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke, Bulcsu László is részt vett az egész napos programon.

A Körösmenti Hagyományőrző Lovas Klub és Komádi Város Önkormányzata által rendezett esemény során a csikósok mellett póni fogatok akadályhajtását csodálhatták meg a nézők, de a nagyobb paripák által húzott szekerek, vagyis a kettes fogatok is több kategóriában összemérték tudásukat.

Az Új Lovas Színház bemutatója során nóniuszok idomítását is nyomon követhették az érdeklődők.

A díjak kiosztása azonban nem jelentette a programok végét, hiszen az ízletes falatok mellett a Ham Ko Ham zenekar, valamint az Orion együttes is fellépett. Az ABBA show, valamint a tűzijáték színesítette még az aznapi könnyed kikapcsolódását a komádiba látogatóknak, akárcsak a helyi és környékbeli kulturális csoportok bemutatói.

TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA!













hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: