Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Derecske napján véget nem érő programok várták a vendégeket

Változatos, vonzó programokat kínált a Derecske Város Napját szervező Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár. Az idei nyári rendezvénysorozat 2017. július 23-24 között számos szabadtéri koncerttel, kulturális bemutatóval, kiállítással és további színes programokkal várta a helyi, valamint vidéki érdeklődőket egyaránt.

A már pénteken (június 23.) olvasókörrel, a Nyári Színházi Est során Svejk, a derék katona című előadással, valamint a kellemes hangulatot varázsoló Soul Bandits zenéjével kezdődő programsorozat szombaton teljesedett ki igazán Derecskén.

A főzőverseny már reggeltől munkába állította a szakácstudásukban bízó csapatokat a főzőüstök mellett. Eközben délelőtt a járás települései, valamint Derecske fellépői szórakoztatták kulturális műsorral a nagyérdeműt, amihez Soltész Rezső énekelt. Gyerek- és ifjúsági programok, könyvsátor és könyvbemutatók, valamint délután a “Japán színház a Déli sarkon” című fotókiállítás megnyitója következett (itt Bakó István polgármester mondott köszöntőt és Dr. Pinczés István rendező) a művelődési központ kiállítótermében.

Délután 17.00 órától Derecske kitüntető címeit adták át a főtéren.

Az estébe hajló programok aztán könnyűzenei koncertekkel és utcabállal fejeződtek be.

Fotók: Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!

















hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: