Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fagyi, paci, Mikepércs

Mikepércsen a gyereknap részeként többféle programon vehettek részt az apróságok. A marsallbotot Farkasházi Réka színész-műsorvezető tartotta a kezében, aki nemcsak énekelt, előadott a gyerekeknek, de igyekezett bevonni őket mindenféle mulatságba.

Az ilyenkor mondhatni szokásos arc- és hennafestés, valamint a tipikus gyerekcéloknak megfelelő foglalkozások képviselői is megengedték, hogy a lurkók kipróbálják munkaeszközeiket. Így ücsöröghettek rendőrmotoron vagy éppen tűzoltóautóban, rendőrlovon.

A népi fajátékok, a nemezelés, agyagozás, tűzzománc készítés, illetve a papírból készíthető kis csodák és az ugrálóvár is népszerű volt a helyi gyerekei körében, akiket Mikepércs Község Önkormányzata 1-1 gömb fagyira vendégül látott.  Fagyijegyre egyébként másként is szert lehetett tenni, vagyis, ha valaki elvitte gyereknapozni házi kedvencét.

TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA!







hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: