Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Életnagyságú Duhaj Kapitány készül a IV. Hajdúk Világtalálkozójára

Készül Hajdúnánás első kabalafigurájának, Duhaj Kapitánynak az életnagyságú változata. Ahhoz, hogy elkészüljön, várják a kicsiket és nagyokat július 15-én, szombaton a családi napra, a Fürdő előtti térre.

A Hajdúk Világtalálkozójának kabalafigurája, Duhaj Kapitány az elmúlt évben kapta meg nevét széles társadalmi összefogással, akit ez idő alatt megszerettek a kicsik és nagyok egyaránt.

2017. július 15-én, szombat délután családi nap keretében fejezhetik be az életnagyságú Duhaj Kapitányt azok, akik kilátogatnak a Hajdúnánási Gyógyfürdő előtti térre. A mintegy 1,8 méter nagyságú nemezből készült kabalát nemcsak ezen a napon tekinthetik meg, hanem az elkövetkezendő napokban több helyszínen is felbukkan majd a Kapitány, többek között augusztus 4-5. között a városi fürdőben és a Fürdő utcán is.

A szombat délután folyamán kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárral, játszótérrel és egy izgalmas élő dinó show-al várják az érdeklődőket, a gyerekek és felnőttek pedig akár meg is etethetik, simogathatják az őshüllőket.

.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: