Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A hajdúsámsoni ízek mindenkinek nagyon ízlettek

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat kezdeményezésére életre hívott Vásárszövetség vásárát a III. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválja keretén belül rendezték augusztus 26-án. Az esemény fővédnöke Tasó László államtitkár, védnöke pedig Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke és Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere volt.

Antal Szabolcs polgármester, aki a kerékpárosokat is köszöntötte, elmondta, töretlen a város fejlődése és a tervek szerint a jövőben is újabb beruházások indulhatnak a településen. Így például a családsegítő és a gyermekjóléti szolgálatot modernebb épületbe tudják költöztetni, jelentős aszfaltozó munkák valósulnak meg, illetve egy orvosi rendelőt is építenek a városban, akárcsak a régen várt piaccsarnokot.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke, Pajna Zoltán és Tasó László, a Miniszterelnökség államtitkára is a megyében élő összetartó közösségek erejét hangsúlyozta köszöntőjében, amelyeknek fejlődésre irányuló elképzeléseit a Kormány is támogatja.

A hivatalos megnyitót követően a III. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválja a család minden tagjának kínált színes programokat. Szinte nem tudott választani a látogató a kiváló programok közül, hiszen nemcsak a helyi ízeket vonultatta fel a fesztivál, de a Vásárszövetségbe tartozó kézműves vásárt is tartottak Hajdúsámsonban, valamint motoros és kerékpáros találkozót és fogathajtó viadalt is. Ezek mellett a népi játékoké, a zenéé és az önfeledt kikapcsolódásé volt a főszerep.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat csapata szintén csatlakozott a sámsoni vigassághoz, saját főztjével, chilis babbal készült a helyszínen.

Fotó: Fátyol Fotó – Fátyol Annette KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA.


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: