Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bemutatkozott az Apáti Collection is

Ismét nagy sikert aratott és rengeteg vendéget vonzott a Kun László Fesztivál Körösszegapátiban, amelyet augusztus 12-13-án rendeztek meg. Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke, valamint Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő nyitotta meg, illetve a későbbi versenyek díjait is ők adták át.

A sport is szerepet kapott, hiszen a kispályás foci-bajnokság nagy érdeklődés mellett zajlott, ám a főzőverseny sem maradhatott el. Aki azonban a divat világa iránt érdeklődött, ráadásul lokálpatrióta érzelmű volt, annak külön érdekesség lehetett a nagyközség önkormányzatának dolgozói által készített ruhák bemutatója. S ha már helyi kötődésű, el is nevezték „Apáti Collection”-nek.

A fellépők száma szinte véget nem ért. Szombaton és vasárnap a Harsány Néptáncegyüttes, a Csicseriborsó Citerazenekar, a Bihari Sasok formáció, Tóth Gyula nótaénekes, az Őszi Csalogató Néptáncegyüttes, valamint a Komádi Mazsorett csoport szórakoztatta a nagyérdeműt. Rajtuk kívül a Peszterce Szabadidő Néptáncegyüttes. a Berekböszörményi Táncos Fitness Csoport, valamint a Berettyóparti Seniorok tették emlékezetessé a hétvégét.

A könnyűzene kedvelői Raul x Ábrahámot, Cairót, Jolly és Suzy-t, valamint a Children of Distance és Kaczor Feri dallamaira kapcsolódhattak ki, míg a legnagyobb név a Magna Cum Laude volt.

A fesztivál során az autentikus ízek is terítékre kerültek, így bárki megkóstolhatta milyen is Körösszegapátiban és környékén egy-egy erre a vidékre jellemző lekvár vagy sütemény – vagy vásárolhatott a száraztésztákból.

A gyerekek is számtalan programból választhattak, lufit hajtogathattak, bábszínházat nézhettek vagy éppen kézműves foglalkozáson vehettek részt. Mindezt ingyenesen.

Fotók: Körösszegapáti Nagyközség Önkormányzatától KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA.











hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: