Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kerek évfordulóhoz ért Sáp a történelmében

Az erdélyi testvértelepülés, Szentjobb képviselői is jelen voltak – na, meg az a sok-sok elszármazott, aki visszatért egy közös találkozó erejéig a sárréti településre – Sáp 800 éves fennállásának évfordulóján. A Dancsházi Ildikó református lelkész által celebrált ünnepi istentiszteleten és a kísérő programokon részt vett Pajna Zoltán és Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke és alelnöke, valamint Vitányi István országgyűlési képviselő is.

Karacs Imre, Sáp polgármestere köszöntötte a megjelenteket, egyúttal megköszönte minden egykori és mai sápinak amit a faluért tett. Pajna Zoltán és Vitányi István pedig az elszármazottakat üdvözölte beszédében.

Az ünnepség a falunappal folytatódott, amely során nemcsak a magyar nótáké és a néptáncé volt a főszerep a színpadon, hanem gyerekek által bemutatott előadásoké és modern táncoké is.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA! A képeket Sáp Község Önkormányzata készítette.







hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: