Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ERASMUS program megnyitó Tégláson

A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolanagyszabású rendezvényét 2017. szeptember 25-29-ig rendezik meg. Az ERASMUS+ program keretében az iskola együttműködik egy spanyol, egy portugál, egy cseh és egy görög iskolával. A két éves projekt során az intézmények megosztják egymással módszertani tapasztalataikat a CLIL módszerrel kapcsolatban. /Content Language Integrated Learning/.

Ezt a tartalom alapú oktatási módszert elsősorban a két tanítási nyelvű iskolákban alkalmazzák. Az egyhetes program megnyitó ünnepsége hétfőn reggel 8 órakor lesz a téglási moziban, sok külföldi és magyar meghívott vendég részvételével. A nap folyamán iskolabemutatás, bemutató órák, kastélylátogatás és kerékpározás is lesz a településen. Délután Dr Kovács Judit országosan elismert szakértő tart előadást a kastély konferenciatermében, majd Czibere Béla polgármester mutatja be a település múltját, jelenét és jövőjét.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA érhető el.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: