Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Európai Együttműködési Nap Debrecenben és Temesváron

Az Európai Együttműködési Nap az együttműködő területek ünnepsége. Minden évben Európa szerte rendezvényeket szerveznek, azzal a céllal, hogy felhívják a nagyközönség figyelmét a területi együttműködés előnyeire.

Ezen alkalomból az Interreg V-A Románia-Magyarország Program szeretettel vár minden érdeklődőt egy érdekesnek ígérkező, izgalmas eseményre, melyet a határ mindkét oldalán megrendeznek. 2017. szeptember 25-26-án Debrecenben, Magyarországon, illetve, 2017. szeptember 28-29-én, Temesváron, Romániában.

Az esemény szervezői szeretnék elérni, hogy egymásra találjanak az egyes érdekelt felek, potenciális kedvezményezettek és olyan határ menti területeken élő lakosok, akik általában nincsenek közvetlenül bevonva az Európai Unióval kapcsolatos kezdeményezésekbe.

Időpontok és esemény helyszínek:

– 2017. szeptember 25-26. Debrecen, Magyarország FÓRUM bevásárló központ

– 2017. szeptember 28-29. Timișoara, Románia IULIUS MALL bevásárló központ

Tervezett programok:

A két napos esemény mindkét városban ütemezett, minden egyes nap 11:00 órakor kezdődik és 19:00 óráig tart, helyi idő szerint. Mindkét helyszínen számos interaktív és szórakoztató program várja a látogatókat. A lelkes és fotózásra fogékony vendégek a fotófalaknál fényképeztetheti magát, barátait, míg a ROHU standnál a pénzügyi lehetőségekről tudhat meg többet, a ROHU pályázatok kapcsán.

Meghívóért kattintson ide!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: