Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Magyarország, szeretlek – megyénk csapata a vetélkedőben látható október 22-én

Az ismert, népszerű vetélkedő megyék közti versenyében Hajdú-Bihar és Somogy megye vívott elmepárbajt, amely a Duna Televízió 2017. október 22-i adásában tekinthető meg majd. A végeredményt nem áruljuk el, ám érdemes a képernyő elé ülni, hiszen ügyes csapattal állt ki megyénk, akiket lelkes, szakmailag is elismert tagokkal megerősített szurkolócsapat kísért el, megadva a hátteret a sokszor vicces, de mindenképpen érdekes játékban való sikeres szerepléshez.

A mellékelt fotón ez a szurkolói csapat látható, akik között ott találjuk Dr. Vajda Mária muzeológust, Csiszárné Deli Edit néprajzost, Szendiné dr. Orvos Erzsébetet, a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltárának igazgatóját, valamint Csordás Jánosnét, a Juhász Erzsébet Hagyományőrző Egyesület elnökét. Mellettük Tóth Marianna, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának tanára, Csordás Szilvia, a Berettyó Kulturális Központ képviseletében, a Tourinform Iroda vezetőjeként, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem teológus-lelkész szakának három hallgatója, a debreceni Svetits Gimnázium 8. b osztályos tanulói Némethné Székely Julianna igazgatóhelyettes, osztályfőnök kíséretében, illetve – népviseletben – a debreceni Hajdú Táncegyüttes tagjai is szerepeltek a vetélkedőben szurkolóként.

A három versenyző, aki képviselte Hajdú-Bihar megyét, ismert színészek voltak, helyi, térségi kötődéssel, de az ő nevük maradjon titok, az október 22-i adásból kiderül, kiket buzdítottak a mieink!

Nagyításért kattintson a fotóra!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: