Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otthonában gyógyulhat tovább a görbeházi kislány az adománynak köszönhetően

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett azon az adomány átadáson, amely a megye nyugati sarkában található Görbeházán egy limfoid leukémiás betegségből felgyógyulni akaró kislányon segít, és a Kedvenc Szakbolt hálózat gyűjtéséből jött össze 1 095 728 Ft értékben

A 2017. július 6 – augusztus 19. közötti időszakban karitatív akciót szervezett  a hálózat  a boltjaiban a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. Vagyis igazából a vásárlók adták össze (a bolt pedig erről a részről lemondott) a jelentős pénzösszeget úgy, hogy minden megvásárolt friss és fagyasztott hús árából kilogrammonként 1 Ft-ot  félretettek. Ezt a Kedvenc Szakbolt további 1 Ft/kg-mal megtoldotta. Az adomány a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számlájára került, majd az alapítvány úgy döntött, hogy az egészet  a görbeházi kislány családjánál történő otthoni beruházáshoz használja fel. A már megvalósításra került átalakítás, egy fedett terasz építése volt – ezzel a kérvénnyel fordult ugyanis a beteg gyermek családja a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratóriumához. A beruházás támogatója a Kedvenc Szakbolt hálózat cégcsoport, valamint kivitelezője az Uniszol Zrt. Az adománynak köszönhetően a kislány az otthonában is megfelelő körülmények között gyógyulhat.

A cégcsoport ezzel a jó példával szeretné felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepére a vállalkozások életében, amelynek köszönhetően sok apró segítséggel hatalmas dolgok vihetők véghez. 

Az átadási ünnepségen, amelyet a kislány otthonában tartottak kedden, részt vett ő maga is, ám kérésének eleget téve sem nyilatkozatot, sem fotót nem közlünk róla, csak az átadókról és a szülőkről – a beruházás nyomán megépített terasz előtt.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: