Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tovább erősödnek az olasz-magyar kereskedelmi, gazdasági, kulturális kapcsolatok

2017. szeptember 12-én rendezték meg az „Olasz Üzleti Nap”-ot Debrecenben a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara, az Olasz Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, az Olasz Kereskedelmi Ügynökség, az Olasz Kultúrintézet, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Debrecen Megyei Jogú Város szervezésében. Folyamatosan fejlődtek a gazdasági kapcsolatok Magyarország és Olaszország között az elmúlt években. Ezek további erősítése, fellendítése, valamint a gazdasági szereplők kölcsönös piachoz juttatása közös cél.

Papp László, Debrecen polgármestere fogadta az olasz delegációt, a megbeszélésen Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is részt vett. Massimo Rustico az Olasz Köztársaság Budapesti nagykövete, Ferdinando Martignago, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara elnöke, Francesco Maria Mari, a szervezet megbízott alelnöke, Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere, illetve Póser Zoltán, az EDC ügyvezetője ugyancsak szerepet vállaltak az egyeztetésben. Amelynek fókuszában a közös gazdaságfejlesztési lehetőségek, piaci lehetőségek kihasználása, illetve a beruházási és befektetési kilátások megvitatása állt.

Az érdeklődők a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál a megyei vállalkozások olasz piacra jutásáról, valamint az olasz vállalkozások betelepüléséről hallhatták a legfontosabb, legaktuálisabb információkat, hasznos tudnivalókat.

További információ:

http://hbkik.hu/hu/hajdu-bihar-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/ketiranyu-fejlodes-olasz-uzleti-napot-tartottak-a-kamaraban-101368

https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/hireink/olasz-gazdasagi-es-kereskedelmi-kapcsolatok



hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: