Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bihari számadás huszadszor

20. alkalommal gyűltek össze a térség gazdasági szereplői, termelői, vállalkozói Berettyóújfaluban, a Bihari Számadó Napokon október 13-án és 14-én. Bondár Sándor, a házigazda Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Berettyóújfalui Szervezetének elnöke nyitotta meg a jubileumi rendezvényt, amelyen Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is részt vett.

Dr. Vitányi Iván országgyűlési képviselő köszöntőjében értékelte az elmúlt húsz esztendőt, hangsúlyozva, hogy jelentős igény van a helyi vállalkozások, intézmények részéről az effajta seregszemlére, számadásra. A képviselő ezután röviden ismertette a Berettyóújfaluban és térségében a TOP pályázati program keretében hamarosan várható fejlesztéseket.

Muraközi István, a város polgármestere is méltatta a találkozót és két évtizedes múltját. Elmondta: az idei számadáson 61 kiállító jelent meg. Érkezett Romániából is résztvevő, hisz Berettyóújfalu testvérvárosa, Margitta visszatérő szereplője a rendezvénynek.

A Bihari Számadó Napokon a szórakoztató kísérő programok, termékbemutatók mellett szakmai konferenciát is tartottak a szakképzés újdonságairól, a támogatott szaktanácsadás rendszeréről, illetve az élelmiszeriparral kapcsolatos pályázatokról.

Hagyományosan több termék- és vásárdíjat is kiosztottak. (A Kamara Nyíri István-díját például 2017-ben Kogyilla Árpád kapta.) Az elismerések átadásakor köszöntötték a rendezvényt először életre hívó, majd több éven át szervező Balogh Sándort és feleségét, a Kamara korábbi területi elnökét és irodavezetőjét.







hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: