Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Civil pályázat a Megyei Felzárkózási Fórum munkájában való részvételre

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet civil szervezetek számára a Megyei Felzárkózási Fórum munkájában való részvételre

Letölthető:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

MÓDOSÍTOTT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ADATLAP (pdf)

ADATLAP (word)

Leírás:

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat EFOP-1.6.3-17-2017-00018 azonosító számú, „Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan Hajdú-Bihar megyében” című projekt keretében megyei szintű fórumsorozatot szervez a mélyszegénységben élők és romák, a nők, a gyerekek, az idősek és a fogyatékkal élők felzárkózásának témájában.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat kiemelt feladatként kezeli, hogy a felzárkózás-politikai együttműködés területén a legszélesebb körben legyen lehetőség a szereplők bevonására. A pályázók közül 5 civil szervezet kap lehetőséget a Fórum tagjává válásra.

Olyan civil szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek Hajdú-Bihar megyében bejegyzett székhellyel rendelkeznek, valamint 2014. január 1-jét megelőzően vették nyilvántartásba őket (bírósági nyilvántartásba vétel dátuma), emellett létesítő okiratukban rögzített cél az MNTFS beavatkozási területeihez való kapcsolódás és/vagy a hátrányos helyzetű célcsoportok érdekképviselete:

•    mélyszegénységben élőkkel és/vagy romákkal foglalkozó civil szervezetek
•    fogyatékkal élő személyekkel foglalkozó civil szervezetek
•    nők egyenjogúságával foglalkozó civil szervezetek
•    idősekkel, idősek helyzetével foglalkozó civil szervezetek
•    gyermekjóléttel, gyermekvédelemmel foglalkozó civil szervezetek
•    oktatás-képzés területén működő civil szervezetek

Benyújtás módja és helye:

A pályázat egységes pályázati adatlapon nyújtható be, mely a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzati Hivatal Fejlesztési, Tervezési és Stratégiai Osztályán szerezhető be (4024 Debrecen, Piac u. 54., fsz. 13. szoba), vagy letölthető a www.hbmo.hu internetes oldalról: a fent megjelölt linken elérhető a részletes pályázati felhívás valamint a pályázati adatlap két változata.

A pályázat a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat részére személyesen, postai úton vagy elektronikus úton nyújtható be a pályázati felhívásban megjelölt elérhetőségekre.

A pályázatok benyújtási határideje:
2018. április 13. (péntek) 12.00 óra

A pályázatok postára adási határideje:
2018. április 12. (csütörtök)


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: