Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Szabó Sándort és Fazekas Lajost is kitüntették a nemzeti ünnep során

Az államalapítás ünnepéhez kötődően 2018. augusztus 21-én Budapesten a szakminisztériumokban kitüntették Nagy Sándort és Fazekas Lajos Róbertet, akiket a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat terjesztett fel kitüntetésre.

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát kapta – az elismeréseket Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár adta át az arra érdemeseknek – Fazekas Lajos Róbert, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.  Az életútjáról szóló dokumentum IDE KATTINTVA érhető el. 

Szabó Sándor, az Aranykalász Gazdák Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezet alapító ügyvezető elnöke, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének tiszteletbeli elnöke Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át a hazai agrárszektor területén elkötelezetten végzett, kiemelkedő szakmai munkájáért. Nagy István agrárminiszter gratulált neki, ahogy a többi díjazottnak is. Az életútjáról szóló dokumentum IDE KATTINTVA érhető el. 

Bár nem a megyei önkormányzat terjesztette fel, de a helyi, térségi közösség mindennapi életében fontos szerepe van szintén a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat elismerésében részesült Rácz György Tamásnénak, a Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Területi Igazgatóság igazgatójának is.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat gratulál az elismerést kapott személyeknek!

Szabó Sándor és Nagy István látható a képen. Forrás: Agrárminisztérium.

Fazekas Lajos látható az archív képen. (Forrás: Debrecen.hu), méltatás IDE kattintva!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: