Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Cél: a társadalmi vállalkozások további fejlődése

A DelFin projekt „Társadalmi vállalkozások támogatása” címet viselő mintaprojekt nyitó ülését szeptember 28-án tartották.

DelFin projektA Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat a DelFin projekt megvalósításához pályázatot hirdetett társadalmi vállalkozások számára egy kilenc hónapos pénzügyi, menedzsment, értékesítés és online marketing témakörű képzési programban való részvételre, „DelFin – Társadalmi vállalkozások támogatása mintaprojekt“címmel.

A pályázat célja, hogy az önkormányzat azon keresztül a már működő és induló Hajdú-Bihar megyei társadalmi vállalkozások további fejlődését támogassa.

A mintaprojekt 13 sikeres pályázó részvételével indul. Szeptember 28-án, online került megrendezésre a DelFin projekt „Társadalmi vállalkozások támogatása” címet viselő mintaprojekt nyitó ülése.

A találkozó során a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat képviseletében Karácsonyi Judit projektmenedzser ismertette a résztvevőkkel a DelFin projektet és bemutatta a mintaprojekt felépítését. Ezután a mintaprojektben a megyei önkormányzattal együttműködő Impact Hub Budapest ismertette a mintaprojekt részleteit. A találkozó részvevői 13 pályázón túl az IFKA, OFA, Impact Hub Budapest és Debreceni Egyetem szakértői voltak. 

DelFin projekt

DelFin projekt

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: