Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Megújultak Sárrétudvari külterületi útjai

Öt helyszínen csaknem 3 és fél kilométer hosszan a földutat stabilizálták, zúzott kővel látták el, a hatodik helyszín pedig aszfaltot kapott.

Az átadó ünnepséget június 1-jén tartották a Központi Majorhoz vezető, immár felújított úton, ahol Kiss Tibor polgármester elmondta, hogy mindezzel a gazdák napi munkáját kívánják segíteni. Hangsúlyozta, hogy a projekt a helyi gazdasági szereplők segítségével valósulhatott meg, hiszen együtt jelölték ki a felújítandó útszakaszokat, valamint önerőre is szükség volt a Vidékfejlesztési Program keretében több mint 300 millió forintból megvalósult beruházáshoz.

A szalagátvágás után az esemény résztvevői megkoszorúzták a Trianoni emlékművet, majd a Tejüzemnél folytatódott a program, ahol Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés alelnöke hangsúlyozta, hogy a vármegyei önkormányzat az infrastruktúrális fejlesztéseken túl fontosnak tartja a közösségösszetartó rendezvények szervezését is. Sárrétudvariban is tartottak már zenei ismeretterjesztő programot, de hamarosan családi napot is rendeznek a településen.

(fotó: haon.hu – Tóth Imre)

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: