Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vámospércsen rendezték a Nemzeti Vágta előfutamát

A június 17-i eseményt kísérőrendezvények is színesítették.

Zenés felvonulással indult a nap, majd a lovaspályán tartották az ünnepi megnyitót, ahol Ménes Andrea polgármester, Tasó László országgyűlési képviselő és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke köszöntötte az érdeklődőket.

A versenyen a kishuszárok között volt a tavalyi győztes, a vámospércsi Molnár Molly is, aki győztesként került ki előfutamból.

A kísérőprogramok között szerepelt egyebek mellett íjászbemutató, felléptek néptánccsoportok és citerások, volt meseelőadás, valamint a Nemzeti Lovasszínház Kincsem című produkcióját is láthatta a közönség. Az esti koncertet az ABBA Slovakia, valamint a Bagossy Brothers Company szolgáltatta.

A Vámospércs Városi Önkormányzat főszervezésében megvalósult rendezvényt Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata is támogatta.

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: