Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Egy hétvége – három családi nap

Július 8-án Magyarhomorogon és Bagamérban, másnap pedig Sárándon is felpezsdült az élet a vármegye önkormányzatának rendezvényén.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata „A hajdú hagyományok nyomában” projektje keretében családi napokat szervez vármegyeszerte.  Július 8-án Magyarhomorogon a gyerekek egyebek mellett a Buborék együttes interaktív koncertjén vehettek részt, de volt ugrálóvár, bohóc, cukorágyú, népi játéktér és kézműves játszóház is. A nap folyamán az érdeklődők láthatták a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompániát, Sós Fecót, valamint fellépett Liszter Sándor és a Vadrózsák. Ugyanezen a napon Bagamérban mazsoretteseket, népi kézművesek bemutatóit, valamint Dupla Kávé és Betty Love koncertet láthatott a közönség és itt is megjelentek a gólyalábasok, mindemellett a település ez alkalommal kapta meg a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata által készíttetett, a vármegyei egységet jelképező vármegye puzzle-t. Július 9-én pedig Sárándra szervezett tartalmas délutánt a vármegye önkormányzata, melynek keretében a fent említett kísérőprogramok mellett Oláh Gergő és Kökény Attila is várta a helyieket.

Magyarhomorog

Bagamér
Sáránd
hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: