Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Iparterületet adtak át Hajdúböszörményben

A Nyugati Ipari Park fejlesztése a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósult meg.

A július 7-i átadó ünnepségen elhangzott, hogy a 667 millió forintos támogatásból megvalósult beruházás az M35 Ipari Park (Nyugati Ipari Park) komplex fejlesztését tartalmazta. Kiépültek a belső alapinfrastruktúra hálózathoz szükséges közműbekötések, az ezeket kiszolgáló közterületi gerincvezetékek, valamint elkészült a megközelítést szolgáló út csapadékvíz elvezetéséhez szükséges csatorna is.

Az átadón Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatát Tasi Sándor alelnök képviselte, aki köszöntőjében elmondta, hogy Hajdúböszörmény a vármegye önkormányzata által koordinált TOP-ban 5 és fél milliárd forint forráshoz jutott, melynek köszönhetően egyebek mellett utak újultak meg, új bölcsőde épült, infrastruktúra-fejlesztés valósult meg, de humán erőforrás-fejlesztés is szerepelt a beruházások között. Hozzátette, hogy a város a TOP Pluszban a következő időszakra is ugyanennyi támogatást nyert.

(fotó: FB – Hajdúböszörmény Város oldala. A fotón: Sőrés István alpolgármester; Tasi Sándor, a vármegyei közgyűlés alelnöke; Győri Enikő EP-képviselő; Kiss Attila polgármester; Fórizs László alpolgármesgter)

 

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek

Megosztás: