Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„A hajdú-bihari civil szféra tartalmas és minőségi munkát tud végezni”

Ezt Bulcsu László, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának alelnöke hangsúlyozta a „CIVIL INFO – NEA 2024” című rendezvényen.

Az országos tájékoztató rendezvényt a Civilek a Fiatalokért Egyesület szervezte szeptember 12-én, a Vármegyeháza Árpád termében. A vármegye önkormányzata képviseletében Bulcsu László alelnök köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy a szervezet „A hajdú hagyományok nyomában” projektje keretében számtalan rendezvényt bonyolít le, melyekbe nagyon jól és nagyon nagy számban be tudtak kapcsolódni a civil szervezetek is. Hozzátette, hogy ezáltal még szorosabbá váltak az együttműködések a vármegyei önkormányzat és a helyi közösségek között, ez a jövőben tovább erősödhet, ugyanis a hajdú-bihari civil szféra tartalmas és minőségi munkát tud végezni.

Az eseményen a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának munkatársai tartottak előadásokat az elmúlt év pályázati tapasztalatairól és az aktuális lehetőségekről.

(fotó: haon.hu – Kiss Annamarie)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: