Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bölcsődét adtak át Berekböszörményben

24 kisgyermek veheti birtokba az intézményt.

A szeptember 29-i átadó ünnepségre meghívást kapott Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke is, aki nem tudott jelen lenni az eseményen, azonban néhány mondattal levélben üzent a megjelent ünneplőkhöz. Ebben gratulált a beruházáshoz és örömét fejezte ki, hogy nagy igény mutatkozott bölcsődére Berekböszörményben, hiszen ez azt jelzi, szeretnek itt élni az emberek, itt tervezik a jövőjüket. Mint írta, a vármegye önkormányzata is nagy hangsúlyt fektet a jövő nemzedékére, mutatja ezt az is, hogy „A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében számos, ingyenes gyerekprogramot biztosít vármegyeszerte. Berekböszörményben pl. májusban gyereknapot szerveztek, júniusban pedig a Sokszínvirág Zenekarral látogattak el az óvodásokhoz.

Az átadón elhangzott, a beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, csaknem 224 millió forint uniós támogatásból valósult meg.

(fotók: FB – Berekböszörmény Község Önkormányzata)
hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: