Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Újabb előadás-sorozatot indított a vármegye önkormányzata

Természetpedagógiai foglalkozások kezdődtek vármegyeszerte.

Az ismeretterjesztő, szemléletformáló interaktív bemutatókat „A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében indította útjára a szervezet az általános iskolások és a középiskolások számára. A foglalkozások témája:

  1. Az Év Fajai – Az Év Természeti Értékei
  2. Az erdők vadfajai, a természetvédelem és a vadgazdálkodás kapcsolata
  3. Ősz – Lombhullás, költöző madarak, jeles napok
  4. Vizeink, vizes élőhelyeink

Az előadások célja egyebek mellett az ismeretátadás, szemléletformálás, figyelemfelhívás, képességfejlesztés, ezáltal a közösségi együttműködés, az egymás és a természet iránti felelősségérzet erősítése, valamint Hajdú-Bihar vármegye természeti értekeire való figyelemfelhívás.

Ezen a héten két helyszínen tartottunk foglalkozást, Varga Edit természetpedagógus közreműködésével “Az Év Fajai – Az Év Természeti Értékei” témában. Szeptember 13-án Hajdúbagoson, a Hosszúpályi Irinyi József Általános Iskola Sinay Miklós Tagiskolájában, szeptember 14-én pedig Magyarhomorogon, a Szabó Pál Általános Iskolában vehettek részt előadáson a diákok.

Hajdúbagos

Magyarhomorog

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: