Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Az elmúlt héten is gazdag programkínálat várta a hajdú-bihariakat

Folytatódott "A hajdú hagyományok nyomában" ingyenes programsorozat.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata október 23-29. között két gyerekrendezvényt, négy időseknek szóló programot és két családi napot szervezett vármegyeszerte.

Ebesen természetvédelmi előadáson vehettek részt az iskolások “Ősz – Lombhullás, költőző madarak, jeles napok” címmel Varga Edit természetpedagógus közreműködésével. A foglalkozás célja az egymás- és a természet iránti felelősségérzet erősítése, valamint a vármegyénk természeti értékeire való figyelemfelhívás.

Nagyhegyesen az óvodásoknak kedveskedtünk Bóbita és Bendegúz zenés koncertjével.

Folytattuk az idősek napjához kapcsolódó programsorozatot is. Berekböszörményben a Tordai Zoltán Quintet, Hajdúsámsonban pedig a Liszter Sándor és a Vadrózsák formáció zenés műsorát, Hajdúszoboszlón operett-előadást, Mikepércsen pedig Bereczki Zoltán, valamint Takács Nikolas fellépését láthatták a nyugdíjasok. Minden helyszínen a megjelentek a vármegye önkormányzata gondozásában megjelent egyházi kiadványokból is kaptak egy-egy példányt ajándékba. Mikepércs ezen az eseményen kapta meg a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata által készíttetett, a hajdú-bihariak összetartozását szimbolizáló Bocskai-szablyát, valamint a vármegyei egységet jelképező, fából készült Hajdú-Bihar vármegye puzzle-t is.

Polgáron Takács Nikolas koncertjét láthatták az érdeklődők, Nádudvaron pedig “Szoboszlói szuvenír” címmel nézhettek meg előadást családi nap keretében a megjelentek.

Ebes

 

Nagyhegyes

 

Berekböszörmény

Berekböszörmény – Pajna Zoltán elnök nyújtotta át a vármegyei kiadványokat.

 

Hajdúsámson

A települések polgármesterei és civil szervezetei a vármegye önkormányzatának két legújabb kiadványát vehették át. Hajdúsámsonban Tasi Sándor alelnök adta át a könyveket.

 

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón Bulcsu László alelnök nyújtotta át a könyvcsomagokat Czeglédi Gyula polgármesternek és a helyi egyesületeknek.

Mikepércsen Bulcsu László alelnök és Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő adta át a Bocskai-szablyát Timár Zoltán polgármesternek.

Mikepércs

 

Polgár

 

Nádudvar

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: