Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Az elmúlt héten is folytatódtak ingyenes rendezvénysorozataink

Utazó planetárium, természetismereti előadás, adventváró gyerekprogram, rendhagyó történelemóra és családi nap is várta a hajdú-bihariakat.

Az utazó planetárium Mikepércsre és Hajdúsámsonba települt és kápráztatta el az iskolásokat, természetvédelmi előadásokon pedig a hajdúnánási, a hajdúböszörményi, a derecskei és a nyírábrányi diákok vehettek részt. Adventváró gyerekprogramokat Hajdúbagoson, Hosszúpályiban, Újlétán, Létavértesen és Pocsajban szerveztünk, melyek keretében gólyalábasokkal találkozhattak a gyerekek, de Aqua Manó Party is volt, mindemellett pedig karácsonyi kézműveskedésen és hajdú vitéz erőpróbán is részt lehetett venni. Folytatódott “A korona útja” című előadással egybekötött, Bocskai István fejedelemről szóló filmvetítés is Komádiban, Hajdúbagoson, Álmosdon és Hajdúhadházon, valamint számos családi nap is volt az elmúlt héten, pl. Hajdúhadházon és Derecskén Bereczki Zoltán lépett fel, Létavértesen Nyári Károly és Alíz zenés műsorát láthatták az érdeklődők, Püspökladányban és Tégláson Nika-koncert volt, Biharnagybajomban Király Linda és Király Viktor szórakoztattta a közönséget, Bárándon pedig Dancs Annamari operett-műsorán lehetett részt venni.

Az ingyenes programok Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata szervezésében, “A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében valósultak meg.

Hajdúhadházon “A korona útja” c. előadás (Dr. Bihari-Horváth László múzeumigazgató)

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: