Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Elindult a Gondos Város program Biharkeresztesen

A megnyitót január 27-én tartották az orvosi rendelőben.

Az eseményen elhangzott, hogy a Gondos Város program kiemelt célja a megelőzés, a testi és lelki egészség védelme. Tartalmaz egészségi állapot felmérést, vizsgálatokat, előadásokat, mely szolgáltatásokat a helyi lakosok ingyen vehetnek igénybe. A programsorozat a helyi egészségügyi szereplők bevonásával valósul meg. Lesznek tematikus előadások, klubfoglalkozások, ötletbörzék, szakmai tanácsadások, és készülnek kiadványok is.

A nyitóprogramon Dr. Nagy Péter általános sebész szakorvos, érsebész szakorvosjelölt, a vesetranszplantációs munkacsoport tagja várta tanácsadásra az érdeklődőket.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata képviseletében Pajna Zoltán elnök vett részt az eseményen és üdvözölte a kezdeményezést.

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő; Dani Péter Béla polgármester; Dr. Papp Csaba Sándor igazgató – DE Klinikai Kp. Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet; Pajna Zoltán vármegyei elnök

 

(fotók: FB – Dr. Vitányi István)

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: