Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Idén is lehetőség van a Hajdú-Bihari Termékdíj elnyerésére

A vármegye önkormányzata április 10-éig várja a pályázatokat.

A kiírásra természetes személy, őstermelő, kistermelő, családi gazdálkodó, egyéni vállalkozó, mikro- vagy kisvállalkozás, valamint középvállalkozás jelentkezhet. Két termékkategóriában lehet pályázni: mezőgazdasági, illetve kézműves kategóriában, és mindkettőnél feltétel többek között, hogy a termék hajdú-bihari, hagyományosan előállított, egyedi és kereskedelmi forgalomra képes legyen. 

A pályázat célja hagyományos, kézműves és tájjellegű termékeink és mezőgazdasági élelmiszereink magas minőségi színvonalának elismerése, a vármegyében előállított termékek ismertségének növelése, a gyártók piaci lehetőségeinek bővítése, piacra jutásának segítése, valamint a fogyasztók hozzásegítése a minőségtudatos, környezetbarát termékek kiválasztásában.

A díj elnyerésével lehetővé válik a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata által kiadott „Hajdú-Bihari Termékdíj logó” használata, ezzel ismerve el a termék magas minőségi színvonalát, segítve annak népszerűsítését.

A pályázatot személyesen vagy postai úton, illetve elektronikusan is be lehet nyújtani, a beérkezési határidő: 2024. április 10. (szerda) éjfél. 

A további részletek és a felhívás kötelező mellékletei a hajdubiharitermek.hu honlapon találhatók. 

Hajdú-Bihar vármegye Önkormányzatának Hajdú-Bihari Termékdíj pályázata az Európai Unió  Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz kiírása keretében, a „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című projekthez kapcsolódóan valósul meg. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: