Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rendőrök munkáját ismerték el a Vármegyeházán

Az ünnepséget március 27-én tartotta a vármegye önkormányzata.

Az esemény elején Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a helyi szervek megjelent vezetőit. Beszédében méltatta az általuk vezetett állomány kiemelkedő munkáját és hangsúlyozta, a mérőszámok mellett a társadalom számára mindez főként a biztonságérzetben mutatható ki. Hozzátette, a rendőrségi beszámolók alkalmával a vármegyei közgyűlés tagjai is minden évben hálájukat és nagyrabecsülésüket fejezik ki a szervezet felé. 

A köszöntő után az elismerések átadása következett. 

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése „Hajdúsági Értékeink Éremsorozat – Vármegyeháza 2024” névvel ellátott ezüstözött, patinázott bronz emlékérmet és díszoklevelet adományozott a vármegye közbiztonsága érdekében végzett kimagasló és áldozatos szakmai munkája elismeréseként:

 • Dr. Uzonyi Attila r. ezredes rendőrségi főtanácsos, a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Dr. Berecz József r. ezredes rendőrségi főtanácsos, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Dr. Gali Sándor r. ezredes rendőrségi főtanácsos, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Asztalos János r. alezredes, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Kiss Róbert r. alezredes, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Csősz Krisztián János r. alezredes rendőrségi tanácsos, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Aranyi István r. ezredes rendőrségi főtanácsos, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Dr. Tóth Ferenc r. ezredes, a Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetője részére;
 • Dr. Péter Sándor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Határrendészeti Kirendeltség Biharkeresztes vezetője részére;
 • Szentesi Bálint r. alezredes, a Határrendészeti Kirendeltség Nyírábrány vezetője részére (Nevében az elismerést átvette: Kiss Gábor rendőr százados, megbízott határrendészeti osztályvezető);
 • Berde László r. alezredes, a Határrendészeti Kirendeltség Létavértes vezetője részére (Nevében az elismerést átvette: Kovács Gergő rendőr alezredes, határrendészeti osztályvezető).

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése „Hajdúsági Értékeink Éremsorozat – Vármegyeháza 2024” névvel ellátott ezüst emlékérmet és díszoklevelet adományozott a vármegye közbiztonsága érdekében végzett kimagasló és áldozatos szakmai munkája elismeréseként:

 • Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, címzetes egyetemi docens, Hajdú-Bihar vármegyei rendőr-főkapitány részére.

Az ünnepség végén Dr. Gyurosovics József rendőr-főkapitány megköszönte az elismerést és kiemelte, Hajdú-Bihar vármegye különösen nehéz helyzetben van, hiszen a számos mindennapos szakmai kihívás mellett a határ is plusz feladatokat ró az állományra, de remekül helytállnak és büszke minden egyes kollégára. Mutatja ezt az is, hogy az elmúlt 8 évben a virtuális rangsorban az élen végzett a vármegye. 

Az elismerésekhez szívből gratulálunk, további sok sikert, erőt, kitartást és jó egészséget kívánunk!

Pajna Zoltán

 

Dr. Gyurosovics József

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: