Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Indul a Sesztina Vállalkozói Program

A részletekről április 10-én tartottak a tájékoztatót a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában, Debrecenben.

Miklóssy Ferenc, a HBKIK elnöke összefoglalta a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával indított program részleteit és hangsúlyozta, hogy mindezt a vállalkozások növekedésének és fejlődésének elősegítése érdekében valósítják meg, együttműködésben a vármegye önkormányzatával és a településekkel. Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke elmondta, hogy a szervezet a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatallal és a HBMFÜ Hajdú-Bihar Vármegyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-vel közös konzorciumban valósítja meg a “Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című projektet, mely által bértámogatással, valamint workshop-ok szervezésével erősíti a HBKIK programjait.

A Sesztina Vállalkozói Program részletei: https://hbkik.hu/esemenyek/sesztina-vallalkozoi-program/

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: