Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vámospércs lovasa nyert a Vámospércsi Vágtán

Kovács Richárd Róbertnél és Nóra nevű lovánál nem volt gyorsabb a június 1-jei versenyen.

A felnőtt kategóriában induló hét versenyző közül a második lett a tiszafüredi Gyöngy Tamás Forrás Favorit nevű lovával, a harmadik helyet szerezte meg a nyíregyházi Garai Roland Forrás Dallam nevű lovával, a negyedik helyen pedig Ajak színeiben Garai Richárd végzett Dolly nevű lovával.  A Nemzeti Vágta vámospércsi előfutamán indult felnőtt versenyzők közül ők négyen jutottak tovább a 17. Nemzeti Vágta októberi szilvásváradi döntőjébe.

A vámospércsi Kishuszár Vágtán hárman indultak. A versenyt a ceglédi Huszár Bíborka nyerte Flika nevű lovával, a második a piliscsabai Nagy Ivett Fanni lett Szultán nevű lovával, mindketten bejutottak a szilvásváradi döntőbe. 

A Huszárgyerek Vágtán az első helyet a szilvásváradi Penzer Kamilla szerezte meg Eger nevű lovával, a második helyen a seregélyesi Róth Bella végzett Cento nevű lovával. Közülük Penzer Kamilla versenyezhet az októberi döntőben.

Ménes Andrea polgármester és Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: