Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A sütiknek is szükségük van szeretetre

Érdekes, a látogatók által kedvelt rendezvénnyel ünnepelték meg Hajdúsámsonban mindenki kedvenceit: a süteményeket, kekszeket, tortákat. Az eseményt, amelyre hetvennégyen vitték el saját finomságaikat, a Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete szervezte, Hajdúsámson Város Önkormányzatának támogatásával.

A „Desszertek a Húsvét jegyében” címmel megrendezett Sütemény Fesztiválnak a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola aulája adott otthont 2016. március 5-én. Kiállítókban nem volt hiány, hiszen például Nyíradonyból, Újlétáról, Hajdúnánásról, Hajdúdorogról, Nyíracsádról, Mezősasról, Derecskéről, Váncsodról, Hajdúhadházról, Téglásról, Debrecenből is érkeztek süteményköltemények.

Nem csak az ízek csábították a  vendégeket, hanem a színvonalas műsor is, ami még izgalmasabbá tette a finomságok felvonulását. A zsűri külön díjazta a sós, az édes sütiket, valamint a tortákat. A legkülönlegesebb sütemény különdíjat kapott. További képek a HBMÖ Facebook oldalán tekinthetők meg.



hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: