Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rajzokkal a biztosabb jövőért

A Magyar Államkincstár második alkalommal írja ki „Mesterecset” című pályázatát, amelyre 6-14 év közötti gyerekek jelentkezhetnek.

A 2015-ben sikeresen debütált pályázat célja, hogy a Kincstár az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokat népszerűsítse, egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy – a jövő tudatos tervezése érdekében – már az iskolai évek alatt is lehet megtakarítása valakinek náluk.

A pályázaton kétféle témában elkészített képekkel lehet részt venni: „A legboldogabb pénzérme” és „START a jövőbe”.

A beérkezett műveket 3 korcsoportban bírálják el: 6-8, 9-11 és 12-14 év. A legszebb alkotásokat értékes ajándékokkal és hasznos nyereményekkel jutalmazzák.

Szabadon választható technikával (pl.: grafika, rajz, festett kép…), A4-es méretben várják a műveket. A kép hátoldalára, a téma megnevezése mellett az alkotó neve és életkora, a szülő neve és telefonszáma, valamint email – vagy levelezési – címe kerüljön!

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. július 15. A műveket a Magyar Államkincstár irodáiban és állampapír értékesítési pontjain, valamint az országos rendezvények kincstári standjainál lehet leadni. Postai úton pedig erre a címre küldve: Magyar Államkincstár 1909 Budapest. A borítékon tüntessék fel: II. Mesterecset Pályázat!

Eredményhirdetés, ünnepélyes díjátadó: 2016. szeptember 16. Helyszín: Magyar Államkincstár színházterme.

A „II. Mesterecset Pályázat” az Államadósság Kezelő Központ Zrt. meseíró pályázatához kötődik.

További információk és pályázati feltételek a www.allamkincstar.gov.hu oldalon találhatók.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: